Gamalfa Spezial 0,5 litru

Ztekucující enzym pro suroviny obsahující škrob. GAMALFA SPEZIAL je bakteriální α-amylasa s vysokou teplotní stabilitou hydrolyzující zgelovatělý škrob na polysacharidy dextriny. Při zpracování škrobnatých surovin nutno použít v kombinaci se zcukřujícím enzymem Gammadex Cal.

Cena s DPH: 817,- Kč
675,- Kč Cena bez DPH
Kód: Gamalfa Spezial 0,5 litru
Dostupnost Skladem

Popis produktu

Gamalfa Spezial rychle snižuje viskozitu roztoků s obsahem škrobu za tvorby vodorozpustných polysacharidů (dextrinů).
Štěpí zejména α-1,6 glykosidické vazby.
Optimální pH 5-6.
Optimální rozsah teploty působení 80-90°C.
Vzhled - tmavě hnědá viskozní tekutina.
Doba trvanlivosti min. 2 roky. Skladuje se v chladnu.
Pro zcukření škrobu na zkvasitelné cukry je třeba použít v kombinaci s glukoamylasou Gammadex Cal.