Rohapect PTE 100 ml

Enzym pro dokonalé rozmělnění kvasu. Nabourává strukturu mechanicky rozrušeného ovoce. Dochází k uvolnění šťav. Zvyšuje se výlisnost ovoce a při využití na kvašení jsou cukry lépe přístupné kvašení.

Cena s DPH: 398,- Kč
329,- Kč Cena bez DPH
Dostupnost Skladem
Dávkování: švestky 3 ml, hrušky 5 ml, jablka 8 ml
Druh balení: 100 ml
Rozměry: plastová lahvička

Popis produktu

 Přírodní bakteriální pektináza rozkládající polysacharid pektin. Pektiny jsou stavební látkou mnoha druhů ovoce. Po rozkladu pektinů jsou cukry lépe přístupné kvasinkám a rovněž dochází k uvolnění přirozeného aroma ovoce. ovoce. Optimální teplota působení je 15 °C/48 hod. Nižší teploty adekvátně prodlužují rozklad.