Rohapect PTE 50 ml
Enzym pro dokonalé rozmělnění kvasu. Nabourává strukturu mechanicky rozrušeného ovoce. Dochází k uvolnění šťav. Zvyšuje se výlisnost ovoce a při využití na kvašení jsou cukry lépe přístupné kvašení.
Cena s DPH:
207,- Kč
171,- Kč
Cena bez DPH
Dostupnost | Skladem |
Dávkování: | švestky 3 ml, hrušky 5 ml, jablka 8 ml/100 l kvasu |
Popis produktu
Přírodní bakteriální pektináza rozkládající polysacharid pektin. Pektiny jsou stavební látkou mnoha druhů ovoce. Po rozkladu pektinů jsou cukry lépe přístupné kvasinkám a rovněž dochází k uvolnění přirozeného aroma ovoce. Optimální teplota působení je 15°C/48 hod. Nižší teplota adekvátně prodlužuje rozklad.