Gammadex Cal 100 ml

Zcukřující enzym pro suroviny obsahující škrob. Přírodní glukoamylasa vyrobená řízenou fermentací za pomoci houby Aspergillus niger. GAMMADEX CAL zcukřje ztekucený škrob na zkvasitelné cukry.Při zpracování škrobnatých surovin nutno použít v kombinaci se ztekucujícím enzymem Gamalfa Spezial.

Cena s DPH: 197,- Kč
163,- Kč Cena bez DPH
Kód: 10
Dostupnost Skladem
Dávkování: 50 ml/100 kg obilí
Druh balení: 100 ml

Popis produktu

Přírodní glukoamylasa vyrobená řízenou fermentací za pomoci houby Aspergillus niger. Tato glukoamylasa hydrolyzuje a-1,4 a 1a-,6 glykosidické vazby zmazovatělého škrobu za vzniku molekul sacharidu glukosy. Optimální pH 3-5. Optimální teplota 55-60°C. Gammadex Ćal je viskozní hnědá  tekutina. Záruční doba 2 roky. Skladuje se v chladnu. Před použitím enzymu Gammadex se používá v kombinaci s termostabilní amylasou Gamalfa Spezial.