Gammadex Cal 1 litr

Zcukřující enzym pro suroviny obsahující škrob. Přírodní glukoamylasa vyrobená řízenou fermentací za pomoci houby Aspergillus niger. GAMMADEX CAL zcukřuje ztekucený škrob na zkvasitelné cukry. Při zpracování škrobnatých surovin nutno použít v kombinaci se ztekucujícím enzymem Gamalfa Spezial.

Cena s DPH: 705,- Kč
583,- Kč Cena bez DPH
Dostupnost Skladem
Dávkování: 50 ml/100 kg obilí
Druh balení: 1 litr

Popis produktu

Přírodní glukoamylasa vyrobená řízenou fermentací za pomoci houby Aspergillus niger. Tato glukoamylasa hydrolyzuje a-1,4 a a-1,6 glykosidické vazby zmazovatělého škrobu za vzniku molekul sacharidu glukosy. Optimální pH 3-5. Optimální teplota 55-60°C. Gammadex Cal je viskozní hnědá tekutina. Minimální doba trvanlivosti je 2 roky. Skladuje se v chladnu (lednice). Před použitím enzymu Gammadex Cal je třeba ztekutit škrob pomocí termostabilní amylasy Gamalfa Spezial.