Gammadex Cal 1 litr

Zcukřující enzym pro suroviny obsahující škrob.Přírodní glukoamylasa vyrobená řízenou fermentací za pomoci houby Aspergillus niger. GAMMADEX CAL zcukřje ztekucený škrob na zkvasitelné cukry.Při zpracování škrobnatých surovin nutno použít v kombinaci se ztekucujícím enzymem Gamalfa Spezial.

Cena s DPH: 705,- Kč
583,- Kč Cena bez DPH
Dostupnost Skladem
Dávkování: 50 ml/100 kg obilí
Druh balení: 1 litr

Popis produktu

Přírodní glukoamylasa vyrobená řízenou fermentací za pomoci houby Aspergillus niger. Tato glukoamylasa hydrolyzuje a-1,4 a 1a-,6 glykosidické vazby zmazovatělého škrobu za vzniku molekul sacharidu glukosy. Optimální pH 3-5. Optimální teplota 55-60°C. Gammadex Ćal je viskozní hnědá  tekutina. Záruční doba 2 roky. Skladuje se v chladnu. Před použitím enzymu Gammadex se používá v kombinaci s termostabilní amylasou Gamalfa Spezial.