GAMALFA SPEZIAL 50 ml

Ztekucující enzym pro suroviny obsahující škrob. GAMALFA SPECIAL je bakteriální α-amylasa s vysokou teplotní stabilitou hydrolyzující zgelatinizovaný škrob na polysacharidy dextriny. Při zpracování škrobnatých surovin nutno použít v kombinaci se zcukřujícím enzymem Gammadex Cal.

Cena s DPH: 133,- Kč
110,- Kč Cena bez DPH
Kód: 9
Dostupnost Skladem
Dávkování: 25 ml/100 kg obilí
Druh balení: 50 ml

Popis produktu

Gamalfa Spezial rychle snižuje viskozitu roztoků z obsahem škrobu za tvorby vodorozpustných polysacharidů (dextrinů). Štěpí zejména α-1,6 glykosidické vazby. Optimální pH 5-6. Optimální rozsah teploty působení 80-90°C. Vzhled - tmavě hnědá viskozní tekutina. Doba trvanlivosti min. 2 roky. Skladuje se v chladnu. Pro zcukření škrobu na zkvasitelné cukry je třeba použít v kombinaci s glukoamylasou Gammadex Cal.